{{Message}}

Partner voor verneveltherapie

Wij zijn uw partner voor verneveltherapie. Kiezen voor Mediq Romedic is kiezen voor betrouwbaarheid, ervaring en gemak. Uw patiënt krijgt van ons precies de juiste ondersteuning bij de behandeling. Ook wanneer antibiotica verneveld moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Maar dat is zeker niet alles. We leveren producten ter ondersteuning van PEP-therapie en waar nodig geven onze gespecialiseerde verpleegkundigen ook instructies aan huis. U en uw patiënt zijn bij ons in vertrouwde handen.

Patiënt kan snel starten

Wij doen alles voor een optimale start. Dat betekent dat wij alles snel, maar vooral goed regelen zodat de levering van de vernevelaar, PEP, toebehoren en/of verpleegkundige instructie vlot kan plaatsvinden en is afgestemd met alle betrokkenen.

• Aanvragen gaat makkelijk via ons Extranet
• Wanneer uw patiënt op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, is het bestelde de volgende dag in huis.

Zoveel mogelijk zorg thuis

Wij streven ernaar de patiënt zo optimaal mogelijk in zijn eigen omgeving te ondersteunen. Wat kunt u nog meer van ons verwachten naast levering aan huis? 

• Onze verpleegkundigen geven vernevelinstructies aan huis.
• Levering ook op alternatieve (vakantie)adressen in Nederland.

Deskundige ondersteuning

Wij staan voor u en uw patiënt klaar. Als u vragen heeft, helpen onze specialisten u graag verder. Wij bieden verpleegkundigen en longartsen uiteenlopende praktische oplossingen. Wij verzekeren u van een juiste gesprekspartner

• Vaste contactpersonen die uw wensen kennen.
• Professionele verpleegkundige en gespecialiseerde ondersteuning.
• 24/7 bereikbaarheid voor calamiteiten.

Alles voor uw patiënt via één loket

Onze dienstverlening is snel, professioneel en op maat. Naast verneveling kunt u ook verneveltherapie met antibiotica bij ons aanvragen. Dit is snel en gemakkelijk geregeld via één loket, Verneveltherapie Plus, van Mediq.

Gemakkelijk aanvragen 

Extranet is het digitale voorschrijfsysteem van Mediq Romedic. U kunt snel en efficiënt een aanvraag voor verneveling, PEP-producten en verneveltherapie met antibiotica indienen. Voorschrijven gaat zo erg gemakkelijk. Ga naar Extranet om uw aanvragen digitaal in te dienen.

Voor alle zorgverzekeraars

Wij leveren in Nederland voor nagenoeg alle zorgverzekeraars vernevel-, PEP- en verneveltherapie met antibiotica. Voor uw gemak hebben wij een overzicht gemaakt van alle vergoedingen per zorgverzekeraar. Download nu het vergoedingsoverzicht van 2017.