Verneveltherapie Plus: één loket voor vernevelaar en medicatie.

{{Message}}
 • kind paardenbloem

  VERNEVELTHERAPIE PLUS

  Verneveltherapie met antibiotica is snel, goed en gemakkelijk geregeld via Mediq. 

Eén loket voor vernevelaar en medicatie

U kunt vertrouwen op de gespecialiseerde dienstverlening van Mediq. Verneveltherapie met antibiotica is snel, goed en gemakkelijk geregeld via ons programma Verneveltherapie Plus. Dit programma is er om de therapie voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder leest u de belangrijkste onderdelen van Verneveltherapie Plus.

 • 24/7 uitgebreide ondersteuning

 • U kunt via één loket alles voor uw vernevelaar, toebehoren en uw medicatie regelen. Onze gespecialiseerde klantenservice helpt u graag verder. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, voor spoedgevallen ook in het weekend. Na ontvangst van de eerste aanvraag maken wij binnen 24 uur een afspraak voor de levering van de medicatie, vernevelaar en toebehoren bij u thuis. U kunt vervolgens met al uw vragen bij ons terecht via 030 282 11 21, net als voor het nabestellen van de toebehoren. Wij regelen ook het onderhoud van uw apparatuur en zorgen ervoor dat u tijdens het onderhoud een vervangend leenapparaat krijgt.

 • Levering aan huis

 • Voor uw medicatie en hulpmiddelen bij de therapie hoeft u niet meer naar de apotheek. Wij leveren alles, dus ook uw medicatie, kosteloos bij u thuis. Zodra onze gespecialiseerde apotheek (Mediq Pharma Services) het recept van uw arts heeft ontvangen, bellen wij u om een afspraak voor de levering te maken. Bent u eerder toe aan een levering? Belt u ons dan even om te controleren of wij uw herhaalrecept hebben ontvangen of vraag uw voorschrijver het recept naar ons te sturen.

 • Volledige administratieve en financiële afhandeling

 • Wij zorgen voor de volledige administratieve en financiële met uw zorgverzekeraar. Hierdoor heeft u verder geen omkijken naar de therapie.

Meld u nu aan!

Om deel te nemen aan Verneveltherapie Plus kunt u zich aanmelden via het deelnameformulier. 

NAAR DEELNAMEFORMULIER

Met Verneveltherapie Plus kunt u blijven vertrouwen op de dienstverlening die u van ons gewend bent. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt ons op werkdagen van 8.15 tot 17.15 uur bereiken via het speciale telefoonnummer 030 282 11 21 of via het contactformulier.

Mediq Romedic en Mediq Pharma Services zijn 100% dochterondernemingen van Mediq Tefa.