Snel en efficiënt een aanvraag indienen voor medische hulpmiddelen en voeding via ons Extranet.

{{Message}}

Infuustherapie aanvragen


Wij maken het u graag gemakkelijk. U vraagt de therapie aan en wij zorgen ervoor dat uw patiënt de pomp, toebehoren en eventuele zorgdiensten op het gewenste tijdstip ontvangt. Snel en simpel.

Vijf stappen

In slechts vijf simpele stappen is de infuustherapie voor uw patiënt geregeld. Wij zetten het proces kort op een rij.

  

nummer 2

Plannen

Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, plannen wij in samenspraak met u en uw patiënt de levering van de infuuspomp, toebehoren en eventuele verpleegkundige ondersteuning en medicatie. Wij werken hierbij intensief samen met specialisten en thuiszorgorganisaties.

nummer 3

Leveren

Wij leveren snel. Op werkdagen voor 16.00 uur aangevraagd, betekent de volgende dag in huis. Uw patiënt kan de bestelling volgen via track & trace op onze website. Bekijk hier de actuele levertijd van medicatie.

De logistieke dienst levert de infuuspomp, toebehoren en eventuele medicatie aan huis, zo nodig tot in de woonkamer of keuken. De chauffeurs zijn gespecialiseerd in het leveren van medische producten. Een spoedlevering aanvragen is ook mogelijk. Wij leveren dan binnen vier uur. De kosten voor een dergelijke levering zijn hoger. Om de zorg betaalbaar te houden vragen wij u deze optie alleen in echte spoedsituaties aan te vragen. 

nummer 4

Nabestellen

Zowel u als uw patiënt kan de hulpmiddelen en toebehoren nabestellen bij Mediq Tefa. Dit kan telefonisch, via het Extranet en via de webshop. Voor patiënten die langdurig infuustherapie nodig hebben is er Herhaalgemak. Via deze service leveren wij periodiek dezelfde bestelling op elk gewenst moment en adres. Zo wordt nabestellen overbodig.

nummer 5

Ondersteunen

Onze gespecialiseerde klantenservice staat graag voor u en uw patiënt klaar. U kunt ons op werkdagen van 8.15 tot 17.30 uur bereiken.