Snel en efficiënt een aanvraag indienen voor medische hulpmiddelen en voeding via ons Extranet.

{{Message}}
  • TPV

    zorg aanvullen

    De afgelopen jaren hebben onze collega’s al honderden patiënten veilig en comfortabel thuis ondersteund.

Partner voor parenterale voeding thuis


Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van thuiszorgen en instellingen bij totale parenterale voeding in de thuissituatie. In de afgelopen jaren hebben onze gespecialiseerde collega’s al honderden patiënten veilig en comfortabel thuis ondersteund. Onze dienstverlening is snel, professioneel en op maat.

Complementair

Wij kunnen uw zorg aanvullen precies waar u wilt. Wij zijn er voor u. U kunt alles voor TPV thuis regelen via één contactpersoon van Mediq Tefa. Snel, simpel en comfortabel. Alle diensten hebben wij in eigen beheer waardoor processen soepel verlopen.

Een greep uit onze diensten:
  • Op recept bereide en onbereide TPV
  • Infuuspompen en toebehoren
  • Training voor thuiszorg en patiënt
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Landelijke dekking

Eén loket

De patiënt kan veiliger en sneller naar huis dankzij onze ontslagservice. Met twee telefoontjes en een formulier is voor TPV thuis alles geregeld. Veelal binnen 24 uur. Wij bereiden desgewenst de voeding, leveren de pomp en toebehoren en stemmen alles af met de thuiszorg en het ziekenhuis. Dit proces wordt volledig voor u verzorgd en samen met u op uw maat afgestemd.


Juiste gesprekspartner

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u en uw patiënt klaar om alle eventuele vragen over infuuspompen, toebehoren en voeding te beantwoorden. Als u belt met onze klantenservice krijgt u altijd een in TPV gespecialiseerde medewerker aan de lijn. Onze accountmanagers zijn verpleegkundigen of diëtisten en hebben ruime praktijkervaring op het gebied van TPV in de thuissituatie. Zo bent u verzekerd van een juiste gesprekspartner.

Training en instructie

Onze gediplomeerde verpleegkundigen kunnen de patiënt en de thuiszorg ondersteunen in heel Nederland. Wij kunnen de deskundigheid van de verpleegkundigen op het gebied van infuustechniek voor TPV verhogen.