Snel en efficiënt een aanvraag indienen voor medische hulpmiddelen en voeding via ons Extranet.

{{Message}}
  • Appels

    zorg voor elkaar

    Wie gezond is, kan aan duizend dingen denken. Wie ziek is, maar aan een. Dat is wat ons beweegt bij Mediq.

Werken bij Mediq Tefa


De zorgsector is volop in ontwikkeling. Dankzij de bevlogenheid en de innovatiekracht van ons team weten wij als organisatie telkens in de juiste richting mee te bewegen. Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf; zij zijn die gedreven zorgprofessionals die weten wat er nodig en mogelijk is om patiënten thuis de best mogelijke zorg te bieden. Nu en in de toekomst.

Samen brengen wij zorg naar huis

Elke dag zetten wij ons in om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren. Dat doen wij binnen onze aandachtsgebieden:

  • medische voeding
  • infuustherapie
  • luchtwegzorg

Werken bij Mediq Tefa is werken in een omgeving waar innovatie, zorg, samenwerking en ontwikkeling centraal staan. Onze mensen werken voor mensen. Voor mensen die zorg en aandacht nodig hebben. Onze mensen zijn gepassioneerd en hebben het hart op de juiste plaats. Onze mensen zetten vaak net dat stapje harder om verschil te maken. Verschil voor iemand die dat echt even nodig heeft. Zo brengen wij met elkaar zorg naar huis.

Kom jij werken in ons team?

We komen graag in gesprek met professionals die zich aangesproken voelen door de maatschappelijke relevantie van de zorgsector. Enthousiastelingen met een ondernemende, initiatiefrijke instelling die flexibel genoeg zijn om in een dynamische markt succesvol te zijn. Zo maken we impact op de kwaliteit van het leven van miljoenen mensen.