Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

OSA-therapie via Mediq

  • Ruim 20 jaar ervaring op CPAP-therapie
  • Deskundige begeleiding door zorgcoaches
  • Wij regelen de declaratie voor u

Bent u voorschrijver?

Klik dan hier om uw patiënt aan te melden.

Overstappen naar Mediq? Regel het online!

U heeft voor de behandeling van uw obstructief slaapapneu OSA-therapie voorgeschreven gekregen en u wilt overstappen van leverancier van uw CPAP-apparaat. Mediq heet u van harte welkom! U kunt zich direct aanmelden door onderstaand overstapformulier in te vullen.

Wij ondersteunen u bij uw OSA-therapie

U bent bij ons in vertrouwde handen. Onze gespecialiseerde OSA zorgcoaches staan voor u klaar met advies en begeleiden u tijdens uw therapie. Om u verder op weg te helpen hebben wij een OSA e-learning ontwikkeld. Hierin leert u onder andere meer over OSA-therapie, reiniging en onderhoud en krijgt u tips & tricks over het juiste gebruik van uw CPAP-apparaat. Via onze OSA-zelfservice kunt u alles voor uw OSA-therapie zelf regelen. U kunt een bestelling plaatsen of uw therapiegegevens uploaden en verzenden. Wilt u tussentijds weten hoe het met uw therapie gaat? Ook daar hebben wij een oplossing voor: uitlezen op afstand.

Hoe werkt het overstappen op OSA-therapie via Mediq?

U hoeft alleen maar uw gegevens op het overstapformulier in te vullen en op ‘versturen’ te klikken. Daarna nemen wij contact met u op en handelen we uw overstap naar Mediq verder af. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens.

Ja, ik wil overstappen

Gegevens voor in het formulier:

Vragen over overstappen naar Mediq

Het apparaat welke u nu heeft gaat retour naar uw huidige leverancier. U ontvangt van ons een nieuw CPAP-apparaat, een Philips Dreamstation. Mediq zorgt ervoor dat uw huidige leverancier het apparaat bij u ophaalt.

Ja, u kunt uw huidige masker behouden.

Mediq heeft een breed assortiment aan maskers en toebehoren. Het kan zijn dat het type masker wat u nu gebruikt niet standaard in ons assortiment zit. Indien dit het geval is dan kijkt onze OSA zorgcoach samen met u naar een goed passend alternatief.

Wij hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars met betrekking tot het vergoeden van CPAP-apparatuur, met uitzondering van Friesland Zorgverzekeraar. De kosten voor het gebruik van het CPAP-apparaat, masker en toebehoren worden door ons maandelijks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.