Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}
  • vrouw met infuus

    wij zijn er voor u

    U wilt het liefst in uw eigen omgeving zijn, ook als u een infuus nodig heeft. Veiligheid staat uiteraard voorop. 

Infuustherapie


Soms is het nodig om vocht, medicatie of voeding via een infuus toe te dienen. Gelukkig zijn er door innovaties in de zorg steeds meer infuustherapieën ook thuis mogelijk. De behandeling thuis is hetzelfde als in het ziekenhuis en wordt door de thuiszorg en Mediq Tefa in nauw overleg met de medisch specialist en/of uw huisarts voortgezet. Het voordeel van deze zorg is dat u eerder naar huis kunt of niet meer regelmatig naar het ziekenhuis toe hoeft. U krijgt dezelfde kwaliteit zorg in uw eigen vertrouwde omgeving.

Mobiele infuuspomp

Infuustherapie thuis wordt vaak gegeven met behulp van een infuuspomp. Deze ontvangt u van ons. Hiermee kan de toediening exact worden ingesteld zodat de medicatie nauwkeurig inloopt. De verpleegkundige van de thuiszorg stelt de pomp voor u in volgens de opdracht van uw behandelend arts. De meeste infuuspompen voor thuis zijn klein en passen in een speciale rugzak. Hiermee behoudt u uw bewegingsvrijheid.

Wij brengen zorg naar huis

Samen met uw arts en thuiszorg zorgen wij voor u als u infuustherapie thuis nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in complexe en intensieve zorg thuis. Wij zorgen ervoor dat alle materialen die nodig zijn voor de behandeling thuis snel bij u geleverd worden. Wij leveren de juiste infuuspomp en alle hulpmiddelen en eventueel ook de op recept bereide intraveneuze medicatie. Natuurlijk regelen wij voor u ook de vergoeding. U heeft hier geen omkijken naar.

Materialen voor toediening

Als u nieuwe materialen nodig heeft, kunt u deze bij ons bestellen. Dit kan telefonisch en via onze webshop. Vaak regelt de verpleegkundige van de thuiszorg dit voor u. Als dit niet het geval is, kunnen wij u hier uiteraard ook bij helpen. De materialen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn besteld, ontvangt u de volgende dag. U kunt op de afleverdag via track and trace (bij uw bestelgeschiedenis) op onze website zien wanneer wij bij u bezorgen.

vrouw met infuus