Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}

Klachtenregeling 

Wij proberen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt ons dit laten weten, wij helpen u graag verder. U kunt uw vraag, suggestie en klacht via onderstaand formulier aan ons mailen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.


Wat doen wij met uw klacht?
Na ontvangst van uw klacht nemen wij uw klacht op in ons klachtenregistratiesysteem. Wij zullen ons uiterste best doen de klacht direct voor u op te lossen. Intern starten wij een oorzaakonderzoek en nemen we maatregelen om herhaling van de klacht in de toekomst te voorkomen.  De afhandeling van een productklacht kan meerdere weken in beslag nemen omdat er in de meeste gevallen uitgebreid onderzoek uitgevoerd moet worden door de producent. In die gevallen zullen wij u daarover informeren.

Klachtloket Zorg

Komt u er met ons niet uit, of bent u niet tevreden met de oplossing? U kunt uw vraag of klacht ook voorleggen aan het onafhankelijke Klachtenloket Zorg. Een medewerker van het Klachtenloket probeert uw klacht met informatie en advies op te lossen en kan u in contact brengen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Die kan bemiddelen tussen u en ons, zodat we samen alsnog een goede oplossing kunnen vinden. U bereikt het Klachtenloket Zorg gemakkelijk door te bellen naar telefoonnummer 070-310 53 92. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Of stuur een mail naar info@klachtenloket-zorg.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.degeschillencommissiezorg.nl/klachtenloket-zorg/ 

De Geschillencommissie
U kunt ook een klacht indienen bij de externe en onafhankelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen. Uw klacht wordt dan een geschil. Een onpartijdige, deskundige commissie beoordeelt uw geschil en u ontvangt een bindende uitspraak. Dat betekent dat u en wij ons aan de uitspraak moeten houden en niet in hoger beroep tegen de uitspraak kunnen gaan. Voor meer informatie hierover kijkt u op: www.degeschillencommissiezorg.nl.